Fältvandringar

Jag arrangerar olika typer av vandringar, det kan vara kortare turer längs någon naturstig på någon timme till en heldagsvandring längs pilgrimsleden eller någon annan led. Det finns många fina och natursköna stigar och vandringleder att välja bland. Allt från rullstensåsar, förbi fäbodar, genom skogar samt längs Voxnans stränder. Se bild. Under vandringen så visar jag på olika växter och fåglar som vi hör och ser  Det kanske finns svamp att plocka om det är på hösten. Vi har med oss egen förtäring under dagen, eventuellt så kan vi avsluta med en härlig middag på någon anläggning.

Är ni ett sällskap på fler än fyra personer så kan ni boka en vandring med mig när det passar er.

Pris: Från 500:- inkl. moms, för tre timmar till 750:- för heldag per deltagare, då ingår fika och förtäring. Från fyra personer.
För lite större grupper kanske det väntas någon överraskning längs leden.
För närmare information eller anmälan, kontakta mig.

www.skalens.se

Underhållning

Längs stigen eller vandringleden så kommer vi fram till ett mysigt ställe där vi stannar och fikar. Kanske vi gör upp eld och grillar korv. Eller så överraskas vi av ett par som gräddar kolbullar åt oss. Och ut ur skogen kommer ett par lokala trubadurer och underhåller oss under rasten. Ja man vet aldrig vad som kan hända ute i vildmarken på våra strövtåg. vi kanske passerar någon stuga där det bor ett orginal, ja vem vet?